KnA –2007 november 12. 08:20
1 komment
Amint láthatjátok, történt pár változás, főleg a sidebar-on. Készítettem egy fiatalriporter logót, és a képekhez regisztráltam egy Flickr accountot. Ezen felül még készül egy SB-800 teszt, aminek a képeit már a Flickr dobozban láthatjátok. A kommentjeitek alapján készül egy új rovat és egy cikk is bele.
Az új rovat a "post mortem" nevet kapta, bár még gondolkodom, hogy nem-e túl ijesztő. A kommentekben írhattok a névre javaslatokat! Azzal fog foglalkozni, hogyan készül el egy bizonyos kép, le fogom írni a szervezést is, a kép készítésének folyamatát, és azt, hogy mi történt a képpel utána.
Tervezek még pár külalakbéli vátozást is a blogra, próbálom megfejteni a template-et amit használ, és meg fogom próbálni elérni, hogy ne ilyen keskeny legyen a szöveg.

Friss: Kicsit beletúrtam magam ebbe az egész blog.hu szerkesztés dologba, és további változtatások lesznek a blogot illetően. A nagyobb cikkeket egészben ki fogom tenni, de az első hét után csak a lídet fogom kint hagyni, az egész cikket majd a saját oldalán lehet olvasni. A rovatok megjelenítését is átrendezem, hogy a cikkek automatikusan megjelenjenek a megfelelő rovatban.

Még frissebb: No, ez lett a "pár", "kis" változtatásból. Még nem végeztem, de nagy változásokat már nem akarok. A fő cél az volt, hogy a középső oszlop, a postokkal, kihasználja az összes helyet, ami elerhető. Aki 1024x768-as felbontáson olvassa a blogot, annak nem kellene, hogy sok változás látsszon (A jobb oldali sidebar-t leszámítva), de egy magasabb felbontáson már sokkal jobban olvasható a szöveg. Akik 800x600-as felbontást használnak, azoktól elnézést kérek, de ideje venni egy új monitort, vagy lemondani a blogról.
Mindenkitől türelmet kérek a postokkal kapcsolatban, a magánéletem jelenleg (még két hétig) nem nagyon kompatibilis bármiféle hobbival, és a blog sajnos még ebbe a kategóriába tartozik. Az SB-800 teszt készül, de inkább szeretném megcsinalni jól, mint hamar. Valószínűleg ma írok még egy cikket, mert eszembe jutott valami, de a következő két hétben egy kicsit visszafogottabban fogok postolni, bár folyamatban van pár vendég post megírása is!

A bejegyzés trackback címe:

https://fiatalriporter.blog.hu/api/trackback/id/tr24224282

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

human · http://yummie.hu 2007.12.17. 02:41:21

szerintem a szöveg mögötti hátteret le kéne cserélned fehérre.
Az összes szerzői jog fenntartva, Kalmár Nagy András, 2007-2008
Az oldal tartalma, és az egyes cikkek az oldal alján található creative commons licensz alapján használhatóak.
Clicky Web Analytics
süti beállítások módosítása