KnA –2008 június 30. 13:30
szólj hozzá!

A múlt heti találgatások és hamisnak bizonyult képek után a Német Profifoto újság már ma kapható Július 1.-i számában két oldalon foglalkozik a D700-al és a vele egy időben megjelenő SB-900-al (Az újságot direkt visszatartották egy hetet, hogy benne lehessen a hír).

A D700 egy full-frame/kisfilmes méretű érzékelővel rendelkező DSLR (várhatóan ugyanaz az érzékelő mint a D3-ban), a váza a D300 méretéhez hasonló, rendelkezik beépített vakuval, és 5 kép/másodperces sebességre képes (a D300-hoz hasonlóan az MB-D10 markolat használatával ez felmegy 8 kép/másodpercre).

Az SB-900 típusjelzésű vaku pedig 14mm-től 200mm-ig tudja tartani az iramot a gépre feltett objektívvel, és automatikusan érzékeli a DX vagy FX formátumú gép jelenlétét.

A többi infó holnap a hivatalos bejelentés után! (Ha ezek után is hamisnak bizonyulnak a hírek, akkor ígérem, többet nem nyúlok pletykákhoz...)

A bejegyzés trackback címe:

https://fiatalriporter.blog.hu/api/trackback/id/tr65545959

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Az összes szerzői jog fenntartva, Kalmár Nagy András, 2007-2008
Az oldal tartalma, és az egyes cikkek az oldal alján található creative commons licensz alapján használhatóak.
Clicky Web Analytics
süti beállítások módosítása