KnA –2008 május 27. 08:41
2 komment
Aki még esetleg nem látta, a DpReview feltett egy Canon 450D tesztet, mint ahogy a 400D, ez sem egy egetrengető forradalmi változás, hanem a Canontól megszokott, graduális fejlesztés. Bár azt meg kell hagyjam, nagyon kezd hasonlítani egy pici 40D-re. Nagyobb kereső, spot mérés, és SD kártya (spot mérésen mi tartott eddig?).

Aki a "strobism" mozgalommal és annak elindítójával, David Hobby-val már megismerkedett, az bizonyosan hallott egy Joe McNally nevű fotósról is. Joe McNally profi Nikon fotós, és imádja az SB-800-as vakuit. Nos, a Google meghívta, hogy beszéljen már a fotózásról nekik, és ezt szerencsére filmezték is (vagy érzékelőzték...).

A Nikonnak a saját oldalán van egy rész, ahol sztárolják magukat, a japán mérnőkeiket és a technolőgiáikat. Kicsit csöpögős, de jól elmagyarázzák, mi áll a modernebb technológiáik mögött, azok hogyan működnek. Most a "Scene Recognition System"-ről van szó, ami a Nikon integrált AF+AWB+AE rendszere. Érdekes kis morzsákra lehet itt lelni, a többi technológiájukról is van jópár interjú.

Mára ennyi.

A bejegyzés trackback címe:

https://fiatalriporter.blog.hu/api/trackback/id/tr52489687

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

dincsi · http://www.fotonlog.hu 2008.05.27. 11:30:18

Csak nekem nem működnek a linkek?

KnA 2008.05.27. 11:40:55

Nem, tenyleg nem mentek, az adminfelulet meg a javascript megtrefaltak... Mostmar remelhetoleg megy!
Az összes szerzői jog fenntartva, Kalmár Nagy András, 2007-2008
Az oldal tartalma, és az egyes cikkek az oldal alján található creative commons licensz alapján használhatóak.
Clicky Web Analytics
süti beállítások módosítása