KnA –2007 november 7. 08:43
4 komment
A blog statisztikáiból kitűnik, hogy már néhányan olvassátok a fiatalriportert, ennek nagyon örülök, és remélem tetszik amit eddig láttok.

Szeretném megkérdezni, hogy mi az, ami titeket érdekel, mit szeretnétek látni? Természetesen nem igérhetem meg, hogy mindenkinek maradéktalanul tetszeni fog a blog, mert mindenki mást szeretne, viszont kíváncsi vagyok a véleményetekre!

A kommentekben írjátok meg légyszives, hogy mi az ami tetszik/nem tetszik, mit látnátok szívesen!



Fiatalriporter RSS

A bejegyzés trackback címe:

https://fiatalriporter.blog.hu/api/trackback/id/tr3221015

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

zselex · http://zsele.blog.hu/ 2007.11.07. 13:38:22

ok, én értem, hogy werkblog, de néha azért töltsél fel képet is... mi van, ha csak beszélsz az egészről, és nem is tudsz fotózni ;)

.gr7 2007.11.07. 20:12:54

Engem az élesben / workflow / szerkesztés rovatok fognak érdekelni a leírások alapján:

Jól jönnének a valós fotós helyzetekből írt tesztek minden fotós felszerelésről és kiegészítőről, a már megszokott pixelvadász -grafikonos összehasonlítások helyett. Esetleg olyan házibarkács dolgok, amik riport fotózásnál / utcán / rendezvényeken is jól jöhetnek.

A másik két rovatból pedig főleg az érdekel, hogy jobban tudjak a fotós mellett a képszerkesztő fejével is gondolkodni. - Milyen az ideális kép illusztráció, mire érdemes figyelni egy rendezvényen stb... (persze a komponálás, és általában a 'jó kép' elemeit mindenki ismeri, vagy legalábbis olvashatott róla.), ezek kb kimeríthetetlen témaforrások, nem csak nektek mint szerkesztőknek, de a commentelőknek is.

Lehetne akár aktuális sajtóból vett fotóriportokat, fotóesszéket linkelni / elemezni.

Hirtelen ez jutott eszembe :)

zselex · http://zsele.blog.hu/ 2007.11.08. 15:01:37

ja ez jó ötlet, a hét sajtófotója

KnA 2007.11.09. 08:06:07

Köszönöm, hogy írtatok!

Már érett, de a ti véleményeitekkel eggyütt most már biztos, hogy lesz egy új rovat, ami azt fogja bemutatni, hogy hogyan készül el egy kép, milyenek a körülmények, mi lett a végeredmény.

Egy kicsit most sok volt a dolgom, ezért nem tudtam írni, de a hétvégén biztosan írok legalább egy SB-800 tesztet, de másokat is kértem, hogy írjanak.

Remélem tetszeni fog!

Ui.: Lehet, hogy fogunk tudni képelemzéseket is csinalni, de ott mindenféle szerzőijogi problémák léphetnek fel, úgyhogy ezen még gondolkoznom kell! Az ötlet mindenképp jó!
Az összes szerzői jog fenntartva, Kalmár Nagy András, 2007-2008
Az oldal tartalma, és az egyes cikkek az oldal alján található creative commons licensz alapján használhatóak.
Clicky Web Analytics
süti beállítások módosítása