KnA –2010 február 9. 08:53
3 komment

 Egykor fényes, mostanában döglődő blog keres lelkes, a fotózásban jártas, értelmes embereket társszerkesztőnek. Ha úgy gondolod, hogy szeretnél, és én úgy gondolom, hogy tudnál írni a fiatalriporterre, akkor gyere, küldj egy e-mailt, megbeszéljük.

Ha nincsenek jelentkezők, akkor törlöm a blogot pár hétem belül (eredetileg már pár napja ott lengett a véres bárd a nyakacskája felett, de gondoltam hátha vannak emberek akik talán továbbvinnék. Még mindig vannak olvasók páran, így kreatívabb).

Üdv, KnA

A bejegyzés trackback címe:

https://fiatalriporter.blog.hu/api/trackback/id/tr651741307

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

vAfotóriporter · http://blog.volgyiattila.hu 2010.02.15. 01:35:22

Miért adod fel? Ennyire belefáradtál a bloggolásba, vagy ennyire nem érsz rá folytatni?

KnA 2010.02.19. 16:51:18

Ennyire nem érek rá. Meg mostanában már nem a fotózás érdekel főleg, hanem nyomdaipari dolgok. A fotózás is még érdekel, de nem azzal kelek, nem azzal fekszek.

kovacsdanielakos 2010.02.19. 20:54:44

helló,

ha gondolod tovább viszem a blogot egy két fotós társammal. Dolgozom a hajdú-bihari naplónál / haonnál fotóriporter tudósítóként, van egy kisebb fotós vállalkozásunk, és igen végzett fotóriporterek vagyunk.

mail: kovacsdanielakos gmail
Az összes szerzői jog fenntartva, Kalmár Nagy András, 2007-2008
Az oldal tartalma, és az egyes cikkek az oldal alján található creative commons licensz alapján használhatóak.
Clicky Web Analytics
süti beállítások módosítása