KnA –2009 február 11. 08:39
szólj hozzá!

 A Canon bejelentette a Pixma Pro 9000 és 9500 utódjait, a szokásos hosszas és forradalmi kreativitást sem mellőző nevek pedig Pixma Pro 9000 Mark II és 9500 Mark II.

Mindkét nyomtató A3+ méretű nyomatokat készít, pigmentfestéket használ, de azért vannak különbségek. A 9500-as Lucia patronokat használ (10db-ot), míg a 9000-es ChromaLife festékkel dolgozik, és "csak" 8 patron segítségével keveri a színeket. Mindkettő RIP-je úgy próbálja optimalizálni a színrebontást, hogy különböző fényforrások alatt kevés eltérés mutatkozzon a nyomatokban (ezt az Epson is kihangsúlyozza a saját nyomtatóinál).

Mindkét nyomtatóval lehet CD/DVD-t, normál dokumentumokat és mindenfélét nyomtatni, de természetesen valami szép fine art papíron sokkal szebb eredményeket kapunk. A 9500-as patronjai közül 3 szürke tinta, amely szép, és főképp semleges fekete-fehér nyomatok készítésénél jön jól. Majd kiderül mennyibe kerülnek.

A bejegyzés trackback címe:

https://fiatalriporter.blog.hu/api/trackback/id/tr4936287

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Az összes szerzői jog fenntartva, Kalmár Nagy András, 2007-2008
Az oldal tartalma, és az egyes cikkek az oldal alján található creative commons licensz alapján használhatóak.
Clicky Web Analytics
süti beállítások módosítása